Iedere autobezitter krijgt geregeld een brief van het RDW. Uw auto is dan vaak weer toe aan de APK (algemene periodieke keuring). Dit is een verplichte keuring voor iedere autobezitter.

Laat uw APK over aan Mulder Autoservice

Is uw auto weer toe aan de noodzakelijke APK-keuring? De keuring van uw auto laat u met een gerust hart over aan de ervaren vakmensen van Mulder Autoservice. Wij controleren uw wagen op alle fronten en zorgen dat u weer veilig en zuinig de weg op gaat. Bent u dus op zoek naar een betrouwbare partij voor uw APK in Scherpenzeel of regio Veenendaal? Bij Mulder Autoservice kunt u terecht.

Over de APK

Om te zorgen dat alle auto’s op de weg veilig en zuinig rijden, is de APK wettelijk verplicht. Uw auto wordt periodiek gekeurd op drie fronten: veiligheid, zuinigheid (milieu) en registratie. Wanneer uw auto de APK doorkomt, kunt u erop vertrouwen dat het met uw auto wel snor zit. En wanneer er tijdens de keuring van uw auto gebreken worden ontdekt, kunt u deze gelijk laten verhelpen.

Onze complete service

U kunt bij ons van Mulder Autoservice het hele jaar door terecht voor de APK-keuring van uw auto. Wij zorgen dan dat uw auto op de drie belangrijke fronten wordt gecontroleerd. Het is echter aan te raden om de APK aan uw auto te combineren met een onderhoudsbeurt. Dit is immers een veel grondigere controle dan APK. Ook uw filters, vloeistoffen en banden worden dan bijvoorbeeld meegenomen. Als wij iets tegenkomen, lichten wij u hier natuurlijk eerst over in voor wij overgaan tot reparatie. Door te kiezen voor éérst het onderhoud, vergroot u bovendien de kans dat uw auto door de APK heen komt. En wat dacht u van het feit dat u uw wagen maar één keer kwijt bent? Zeker iets om te overwegen dus.

Maak een afspraak voor uw APK door te bellen naar 06- 100 64 199 of door ons een bericht te sturen via het contactformulier. Wij hopen u binnenkort te ontvangen bij Mulder Autoservice in Scherpenzeel.

Zoek kenteken informatie