Niemand heeft graag te maken met een kapotte auto. Toch komt het weleens voor dat u met pech langs de weg komt te staan of dat er een lampje op uw dashboard gaat branden

Vakkundig auto-onderhoud door Mulder Autoservice

Voorkom dat u onverhoopt met panne langs de weg komt te staan door te kiezen voor deskundig auto-onderhoud in Scherpenzeel door Mulder Autoservice, uw universele autobedrijf nabij Veenendaal. Tijdens een onderhoudsbeurt aan uw auto checken wij zo veel of weinig als u wenst, zodat u er zeker van bent dat de auto voldoet aan alle (veiligheids)eisen. De kans op een defect is zo aanzienlijk kleiner. Dat geeft rust!

Waarom onderhoud?

De auto moet het doen. Helaas kunnen er altijd defecten of schade optreden, daar ontkomt u niet aan. De kans op een vervelende reparatie verkleint u echter door te kiezen voor regelmatig auto-onderhoud. Hierbij krijgt uw auto een onderhoudsbeurt met als doel de staat van de wagen te optimaliseren. Wanneer wij mogelijke defecten of slijtages tegenkomen, kunnen wij deze desgewenst direct repareren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vakantiecheck aan de auto, om te voorkomen dat u in Frankrijk langs de weg komt te staan. Maar ook een wintercheck aan de auto kan verstandig zijn. Wat de omstandigheden ook zijn, wij spelen graag in op uw wensen.

Auto-onderhoud van A tot Z

Dat betekent dat u terecht kunt voor zowel een klein onderhoud aan uw auto als een grote beurt aan de auto. Wij zullen uw auto bij klein onderhoud globaal checken. Denk aan de vloeistoffen en filters. Bij een grote onderhoudsbeurt aan de auto gaan we meer de diepte in en controleren we tevens de airco en banden. Dit komt tevens aan bod bij een vakantiecheck of wintercheck. Na dit onderhoud aan de auto is de kans dat u onverhoopt met een defect zit een stuk kleiner.

Maak vandaag nog uw afspraak met Mulder Autoservice. Of het nu gaat om groot onderhoud aan de auto of een kleine onderhoudsbeurt aan de auto: wij maken graag tijd voor u. Met heldere communicatie en indien nodig een leenauto kunnen wij u vast en zeker naar tevredenheid verder helpen. U bereikt ons door te bellen naar 06- 100 64 199 of door het contactformulier in te vullen. Graag tot ziens bij Mulder Autoservice in Scherpenzeel!

Zoek kenteken informatie