Mulder Autoservice: allround in autoschadeherstel

Een defect of schade aan de auto is heel vervelend. U rijdt dan niet meer 100% veilig, minder comfortabel of staat simpelweg stil langs de weg. Het kan ook voorkomen dat u per ongeluk een paaltje schampt of lakschade oploopt door vogelpoep. Kies voor vakkundige autoreparatie door uw wagen over te dragen aan Mulder Autoservice, specialisten in autoschadeherstel in Scherpenzeel. Zo kunt u binnen de kortste keren weer zorgeloos de weg op.

Geen zorgen

Uw auto is een kostbaar bezit; u bent er dus zuinig op. Autoschade zit echter in een klein hoekje. U ziet dat ene paaltje over het hoofd, of schampt de stoeprand. En diverse omgevingsfactoren kunnen de lak beschadigen, zoals een hagelbui of vogelpoep. Maar geen zorgen: de reparatie van uw auto laat u met een gerust hart over aan de ervaren monteurs van Mulder Autoservice. Van de auto uitdeuken tot uitdeuken zonder spuiten: onze specialisten klaren de klus in een handomdraai.

Voor autokrassen verwijderen, bijvoorbeeld door middel van spotrepair, beschikken wij over het juiste materieel en de meeste onderdelen zijn op voorraad. In het geval van brandende lampjes voeren wij een storingsdiagnose uit. Zo kunnen wij u snel helpen aan hoogwaardig autoschadeherstel.

Onze brede service

Het kan natuurlijk voorkomen dat het ons wat meer tijd zal kosten om uw auto te repareren. In dat geval kunt u gebruikmaken van een van onze leenauto’s. Op die manier wordt u niet al te veel beperkt terwijl u wacht op de reparatie van uw auto. Zo zorgeloos kan de auto laten repareren zijn.

Wat ook kan gebeuren is dat wij er tijdens het schadeherstel aan uw auto achter komen dat er meer schade is opgetreden dan aanvankelijk leek. In dat geval zullen wij u hierover te allen tijde inlichten vóór wij overgaan tot het repareren van de auto. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Heeft uw auto schade opgelopen? Klop aan bij Mulder Autoservice voor vakkundig autoschadeherstel. Van lakschade aan de auto tot blikschade: u kunt bij ons terecht. Maak uw afspraak door te bellen naar 06- 100 64 199 of door ons een bericht te sturen. Wij gaan graag voor u aan de slag in onze garage in Scherpenzeel, nabij Veenendaal.

Zoek kenteken informatie