In de auto’s van tegenwoordig is veel elektronica toegevoegd. Dit zorgt voor veel mooie extraatjes, maar kan ook voor storingen zorgen.
Er gaat dan in veel gevallen een lampje op uw dashboard branden.

Laat uw auto uitlezen door Mulder Autoservice

Branden er onbekende lampjes op het dashboard? Of hebt u een andere storing in de elektronica van uw auto? Laat dan uw auto uitlezen in Scherpenzeel door de specialisten van Mulder Autoservice. Met speciale apparatuur zullen wij de elektronica uitlezen en vervolgens een diagnose voor uw auto uitbrengen. Zo kunnen we het probleem aanpakken bij de oorzaak!

Waarom de auto uitlezen?

Dankzij de toename van elektronica in auto’s rijdt men een stuk comfortabeler. Er is meer mogelijk en elektronica zit mooier dan ooit ingebouwd. Maar een toename in elektronica betekent ook een toename in storingen. Onbekende lampjes, acute meldingen… Gelukkig zit de elektronica in nieuwe auto’s aangesloten op een centrale computer. Zo kunt u de auto laten uitlezen. Na het uitlezen van de auto kan de monteur precies zien wat er misgaat in de software in uw auto en zo nauwkeurig inschatten wat de bron van de storing is. Dit noemen we bij een auto een diagnose. Op deze manier pakken we niet de melding aan, maar de oorzaak. Een duurzamere reparatie dus.

Twee vliegen in één klap

Het kan raadzaam zijn om de auto uitlezen te combineren met een onderhoudsbeurt. Ook de airco kunnen we desgewenst direct meenemen. Zo bent u de auto maar één keer kwijt en bent u zeker van grondig onderhoud. Wanneer wij tijdens het uitlezen of het onderhoud een groot defect of slijtage tegenkomen, zullen wij u altijd eerst inlichten hierover vóór wij aan de slag gaan met de reparatie of vervanging. U weet waar u aan toe bent en komt niet voor vervelende verrassingen te staan. Wel zo fijn.

Auto uitlezen in regio Veenendaal? Bij Mulder Autoservice in Scherpenzeel kunt u zorgeloos terecht. Maak uw afspraak door te bellen naar 06- 100 64 199 of door ons een bericht te sturen. Met vragen kunt u hier tevens terecht, bijvoorbeeld wanneer u zich afvraagt wat voor een auto uitlezen de kosten zijn. Wij horen graag van u.

Zoek kenteken informatie