Topkwaliteit: de aircoservice van Mulder Autoservice

Zorg goed voor het klimaat in uw wagen door deze met regelmaat langs te brengen voor onze aircoservice in Scherpenzeel, vlakbij Veenendaal. Het airco-onderhoud van Mulder Autoservice is compleet, dus van de airco bijvullen tot een diagnose. Bij bestaande defecten kunt u natuurlijk terecht voor een vakkundige aircoreparatie. Zo kunt u er zeker van zijn dat de airco in uw auto altijd tiptop werkt.

Waarom airco-onderhoud?

De airco is een heel belangrijk onderdeel van uw auto. Niet alleen is een auto met airco van een fris klimaat voorzien, maar u voorkomt hiermee ook dat de ramen beslaan door het temperatuurverschil met buiten. Onderhoud aan de airco is dus heel belangrijk. Bij Mulder Autoservice kunt te allen tijde terecht voor een uitgebreide aircoservice. Zo verkleint u de kans op defecten. Wel zo prettig.

Tijdens onze aircoservice zullen wij bijvoorbeeld het koudemiddel in de airco in uw auto bijvullen. Ook maken wij het systeem vrij van lucht en vocht door te vacumeren. Wij voeren een lek- en druktest uit, checken de filters en stellen, indien nodig, een diagnose. Moet er in uw auto aan de airco een reparatie worden uitgevoerd, dan zullen wij u hierover eerst inlichten voor wij overgaan tot reparatie. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Twee vliegen in één klap

U kunt uw auto voor de aircoservice apart langsbrengen, maar u kunt er ook voor kiezen dit te combineren met een onderhoudsbeurt. Dan voeren wij direct het onderhoud aan de airco in de auto uit en slaat u twee vliegen in één klap. U bent de auto immers maar één keer kwijt!

Wilt u uw airco laten vullen? U kunt gerust bij ons terecht voor de complete aircoservice. Maak uw afspraak door te bellen naar 06- 100 64 199 of door een bericht te sturen via het contactformulier. Hier kunt u tevens terecht met vragen, bijvoorbeeld wat voor de airco vullen de prijs is. Wij van Mulder Autoservice in Scherpenzeel helpen u graag verder.

Zoek kenteken informatie